Velkommen til vår nettbutikk

Vilkår og betingelser


På Erla er det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser å handle. Vi tilbyr fri frakt på ordre over 1000 kr, samt rask levering.  Vilkårene under, er standardvilkår utarbeidet av forbrukertilsynet, for å sikre både kjøper og selger. Enkelte av våre varer faller under unntak av lovverket. 


VILKÅR FOR BRUK 1. RETURPOLICY

Vennligst kontakt erla.no før retur av varer.


Du kan returnere produktet innen 14 dager etter levering. Produktet må være i ubrukt. Hvis produktet er ødelagt eller brukt kan det ikke refunderes. Husk å inkludere kontaktinformasjon med returen. Hvis det er mulig, må du oppgi et sporingsnummer og en kort beskrivelse av saken.


erla.no anbefaler at du får kvittering og sporingsnummer for returen fra fraktselskapet, siden dette gjør det enklere å følge opp returen. erla.no vil foreta en tilbakebetaling for godkjente returer. Hvis du har betalt via faktura trenger vi et bankkontonummer for å overføre pengene tilbake til deg. Den enkleste løsningen er å sende bankkontonummeret på e-post til oss.

1.2 VARER SOM IKKE ER GODKJENT FOR RETUR

Flere typer varer kan ikke returneres. Unntatt angrefristlovens §22. Vi aksepterer ikke retur på intimprodukter eller sanitærprodukter (såper, linser etc) Andre ikke-returnerbare produkter er: Gavekort, nedlastbare produkter, noen produkter innenfor kategorien helse og personlig pleie.

Les hele vilkårsforeskrifter på kundeservice